Mikä on oulues?

Oulu Entrepreneurship Society (OuluES) on opiskelijavetoinen järjestö yrittelijäille ihmisille Oulun alueella. Me rohkaisemme, kehitämme ja linkitämme ihmisiä yrittäjyyden kautta. Uskomme, että yrittäjyyden avulla ihmiset oppivat uusia taitoja, kokeilevat käytännössä ja laajentavat verkostojaan.

Haluamme olla ensimmäinen askeleesi matkallasi kohti yrittäjyyttä ja työelämää. 

Toimintamme ja tapahtumamme ovat ilmaisia ja avoimia kaikille opiskelijoille – omaa yritystä tai kokemusta liiketoiminnasta ei tarvita. Riittää, että olet avoin uusille ajatuksille ja ideoille. Tervetuloa siis mukaan, oli opiskelualasi mikä tahansa. Tärkeintä on, että sinulla on halu oppia uusia taitoja ja laajentaa verkostojasi.

OuluES toiminnasta vastaa hallitus.  Hallituksessa on jäseniä Oulun eri oppilaitoksista, pääasiassa Oulun yliopistosta ja Oulun ammattikorkeakoulusta.

Oulu Entrepreneurship Societyn päätukijat ovat Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun kaupunki.

MItä teemme?

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja ohjelmia, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi, laajentamaan verkostojasi ja inspiroitumaan yrittäjyyden kautta.

Tutustu meidän eri projekteihin projektisivulla ja käy katsomassa myös meidän tapahtumakalenteri.

kuinka päästä mukaan toimintaan?

Tapahtumamme ovat avoimia kaikille ja olet lämpimästi tervetullut mukaan. Jos haluat olla mukana tekemässä tapahtumia ja vaikuttamassa sisältöihin, liity ensiksi jäseneksi (ilmaista) ja ole sen jälkeen yhteydessä meihin.

Laita meidät myös seurantaan sosiaalisessa mediassa: Facebookissa, Twitterissa ja Instagramssa ja tilaa meidän uutiskirje, niin pidämme sinut kartalla eri tapahtumista.

Hallituksen toiminta-aika on yksi kalenterivuosi ja uusi hallitus valitaan aina vuoden lopussa. Hae mukaan hallitukseen, niin pääset vaikuttamaan koko Oulun yrittäjyysekosysteemiin.

Yrittäjyysekosysteemi oulussa

OuluES on osa Oulun yrittäjyysekosysteemiä ja teemme paljon yhteistyötä Business Kitchenin kanssa, joka on Oulun korkeakoulujen yrittäjyyskeskus.