Uskallusta,
uusia taitoja
ja verkostoja
yrittäjyyden kautta.

 
day3_152.jpg
 
 

Oulu Entrepreneurship Society

Me edistämme yrittäjämäistä asennetta, taitoja ja kulttuuria.

Me rohkaisemme, kehitämme ja linkitämme ihmisiä yrittäjyyden kautta. Uskomme, että yrittäjyyden avulla ihmiset oppivat uusia taitoja, kokeilevat käytännössä ja laajentavat verkostojaan.

Yrittäjyys on paljon muutakin kuin yrityksen perustaminen ja pyörittäminen. Olemme opiskelijajärjestö, joka inspiroi ja auttaa toimimaan yritteliäästi.

Tavoitteemme

Olemme ensimmäinen askeleesi matkallasi kohti yrittäjyyttä ja työelämää. Toimintamme ja tapahtumamme ovat ilmaisia ja avoimia kaikille – omaa yritystä tai kokemusta liiketoiminnasta ei tarvita. Riittää, että olet avoin uusille ajatuksille ja ideoille. Tervetuloa mukaan, oli alasi mikä tahansa. Tärkeintä on, että sinulla on halu oppia uusia taitoja ja laajentaa verkostojasi.

01.
VERKOSTOIDU

Tapahtumissamme tapaat uusia, samanhenkisiä ihmisiä eri taustoista ja maista. Verkosto auttaa sinua rakentamaan omaa urapolkuasi.

02.
OPI UUTTA

Ohjelmamme auttavat sinua löytämään vahvuutesi ja tunnistamaan taitosi. Opit asioita, joita et oppisi luentosaleissa.

03.
YRITÄ

Uskomme tekemällä oppimiseen. Aktiviteettimme mahdollistavat kokeilemisen ja ideoiden viemisen toteutukseen.

04.
PIDÄ HAUSKAA

Pidämme huolen, että tapahtumamme antavat sinulle positiivista energiaa ja inspiraatiota.

Mukaan toimintaan

Tapahtumamme ovat avoimia kaikille ja olet lämpimästi tervetullut mukaan. Jos haluat olla mukana tekemässä tapahtumia ja vaikuttamassa sisältöihin, liity ensiksi jäseneksi ja ole sen jälkeen yhteydessä meihin.

Laita meidät myös seurantaan sosiaalisessa mediassa: FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Hallituksen toiminta-aika on yksi kalenterivuosi ja uusi hallitus valitaan aina vuoden lopussa. Hae mukaan hallitukseen, niin pääset vaikuttamaan ja tekemään.

 
 
 
 
_DSC1021.jpg
 
 

Tausta

Oulu Entrepreneurship Society perustettiin vuoden 2010 lopussa opiskelijoiden toimesta, jotka halusivat edistää yrittäjyyttä Oulun korkeakouluissa. OuluES:sta on kasvanut tärkeä toimija Oulun yrittäjyysekosysteemissä. Inspiroimme opiskelijoita yrittäjämäiseen toimintaan ja yrittäjyyteen. Kuulumme Business Kitcheniin, joka on Oulun korkeakoulujen yrittäjyyskeskus.

OuluES:n toiminnasta vastaa hallitus. Hallituksessa on jäseniä Oulun eri oppilaitoksista, pääasiassa Oulun yliopistosta ja Oulun ammattikorkeakoulusta.

Oulu Entrepreneurship Societyn päätukijat ovat Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun kaupunki.

 
 
 

HALUATKO KOKEILLA JA YRITTÄÄ?

Osallistu

HALUATKO OLLA OSA TIIMIÄ?

Liity jäseneksi

 
abstract-close-up-conifer-243136.jpg

Kumppanit

Oulu Entrepreneurship Society kiittää yhteistyökumppaneitamme, jotka mahdollistavat työmme. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, otathan yhteyttä ([email protected]) ja kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Pääyhteistyökumppanit

Yhteisö