Back to All Events

Get Sh*t Done -seminaari

  • Finnkino Plaza 32 Torikatu Oulu, 90100 Finland (map)

Get Sh*it Done -seminaari on taas täällä ja valmiina yhdistämään inspiraation yrittäjämäiseen Get sh*t done -asenteeseen.

Seminaari valloittaa Oulun Finnkinon maanantaina 13.5.2019 klo 13:00 - 16:00. Iltapäivän aikana pääset kuulemaan erinomaisia puheenvuoroja Lasse Kukkosen, Jenni Parpalan, Robert Nemlanderin ja Pekka Ketolan luotsaamana. 

Älä siis aikaile, vaan tule mukaan ammentamaan itseesi tekemisen meininkiä. Seminaari on maksuton, mutta paikkoja on rajatusti. Hanki lippusi ajoissa, ettet jää ilman!

MISSÄ: Finnkino Plaza (Torikatu 32, Oulu)
MILLOIN: maanantai 13.5.2019 klo 13:00 - 16:00
LIPUT: Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen (https://ouluesgetitdone2019.eventbrite.com)
KIELI: Tapahtuma on suomenkielinen

Ohjelma

12:45 Ovet auki Finnkinolla
13:00 Seminaarin avaus
13:10 Lasse Kukkonen, Oulun Kärpät
13:45 Jenni Parpala, Kiffel
14:15 - 14:30 TAUKO
14:30 Mikä on OuluES ja miten pääsee mukaan?
14:40 Robert Nemlander, EntoCube
15:15 Pekka Ketola, 3DStep

Puhujat

Robert Nemlander, EntoCube

Robert Nemlander on startup-yrittäjä, diplomi-insinööri, astronauttikokelas ja lääkintäkersantti. Nemlander on nuori visionääri, jolla on uskomaton tarina, suorat näkemykset ja äärimmäisen laaja tietopohja, jolla nähdä maailma kokonaisuutena ja ajatella laatikon ulkopuolella.

Robert on perustaja ja hallituksen jäsen EntoCube Oy:ssä, joka on Pohjoismaiden johtava ja NASA:n kanssa yhteistyötä tekevä hyönteiskasvatusteknologia- ja hyönteisruokayritys. Tavoitteena on mullistaa kestävä proteiinintuotanto Maassa ja tulevaisuuden siirtokunnissa syvällä avaruudessa. EntoCube on kansainvälisesti palkittu startup, joka on mm. valittu maailman top-3 ruoka-alan vaikuttajaksi Piilaakson Singularity University tulevaisuusyliopistossa.

Jenni Parpala, Kiffel

Jenni Parpala on perheriitojen puolittaja ja Kiffelin perustaja. Hän on yrittäjä, äiti, merkonomi ja Lapista lähtöisin oleva kunnianhimoinen siivooja. Kiffel sai alkunsa 2013 Nuori Yrittäjyys -ohjelmasta, joka huipentui Paras myyjä- ja Paras palvelu -palkintoihin SM-finaalissa. Kiffelin tavoitteena on olla edelläkävijä siivousalalla. Kiffel se häirikköfirma, joka tekee asiat aivan toisella tavalla kuin ollaan totuttu.

Jenni sai vuonna 2018 Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon ja tuli kolmanneksi Suomen Yrittäjien valtakunnallisessa Vuoden Nuori Yrittäjä -kilpailussa.

Lasse Kukkonen, Oulun Kärpät

Lasse Kukkonen on jääkiekkoilija, olympiamitalisti ja maailmanmestari. Lasse on Kärppien kasvatti, ja hän on pelannut seurassa koko SM-liigauransa. Lisäksi hän on pelannut Pohjois-Amerikan NHL-liigassa Chicago Blackhawksissa ja Philadelphia Flyersissa yhteensä neljän kauden ajan.

Pekka Ketola, 3DStep

Pekka Ketola on intohimoinen 3D-tulostuksen innovaattori ja uusien sovellusalueiden etsijä. Pekka vastaa 3DStepin koulutuksesta, yhteisötoiminnasta ja on yrityksen toimitusjohtaja. 3DStep toimii teollisen 3D-tulostuksen tuote- ja teknologiakehityksessä, sekä valmistuksessa. 

Pekka on ollut kehittämässä uusia ja merkittäviä asioita jo aiemmin. Hän oli tiimissä, joka suunnitteli Nokian Communicator-älypuhelimen nettiselaimen ja lähetti maailman ensimmäisen sähköpostin matkapuhelimesta vuodenvaihteessa 1995–1996.

Hanki lippusi nyt!

Earlier Event: April 23
Public Speaking Workshop Series
Later Event: May 24
OuluES Association Spring Meeting