Back to All Events

Get Sh*t Done -seminaari

  • Finnkino Plaza 32 Torikatu Oulu, 90100 Finland (map)

Syksyn Get Sh*it Done -seminaari on täällä ja valmiina yhdistämään inspiraation yrittäjämäiseen Get sh*t done -asenteeseen.

Seminaari valloittaa Oulun Finnkinon tiistaina 5.11.2019 klo 13:00 - 16:30. Iltapäivän aikana pääset kuulemaan puheenvuoroja huippupuhujilta, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.

Älä siis aikaile, vaan tule mukaan ammentamaan itseesi tekemisen meininkiä. Seminaari on maksuton, mutta paikkoja on rajatusti. Hanki lippusi ajoissa, ettet jää ilman!

MISSÄ: Finnkino Plaza (Torikatu 32, Oulu)
MILLOIN: tiistai 5.11.2019 klo 13:00 - 16:30
LIPUT: Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen ()
KIELI: Tapahtuma on suomenkielinen

Ohjelma & Puhujat

OONA TOLPPANEN

Nuoresta iästään huolimatta Oona Tolppanen on vakuuttanut jo osaamisensa liikunta- ja hyvinvointipalveluiden yrittäjänä. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK), kirjoittaa kolumneja sekä www.fitoona.com-blogia, joka sijoittui vuoden 2014 "inspiroivimmat hyvinvointiblogit"- kategoriassa toiseksi. Lisäksi Oona toimii myös urheilumallina ja elämäntapavalmentajana.

Oona elää niinkuin opettaa; hän on harrastanut koko ikänsä urheilua. Oona on tunnettu positiivisesta asenteestaan, sporttisuudestaan, periksiantamattomuudestaan sekä yllytyyshulluudesta tarttua haasteeseen kuin haasteeseen. Oonasta on tärkeää, että ihmiset haluavat jatkuvasti kehittää itseään ja ilman asettamatta itseään epämukavuusalueelle ei myöskään optimaalista kehittymistä voi saavuttaa.

PETRA SILVENNOINEN

Petra Silvennoinen on oululainen yksinyrittäjä ja Oulun Yrittäjien Vuoden yksinyrittäjä 2019. Markkinointiviestintäalan yrityksensä, Punkton, hän perusti toukokuussa 2016. Petra kertoo, että yrittäjyys on enemmän kuin työ – se on elämäntapa, joka mahdollistaa paljon. Petra toimii aktiivisesti yrittäjäjärjestössä niin Oulussa kuin maakunnallisesti Pohjois-Pohjanmaalla.

TOMI KAUKINEN

Tomi Kaukinen on start up maailman huiput ja synkimmät nurkat omakohtaisesti kokenut innostava ja positiivinen puhuja. Suorasanainen ja rouhea Tomi on vakavan loppuunpalamisen ja masennuksen jälkeen alkanut avoimesti puhumaan kokemuksistaan liittyen yrittäjyyteen, uupumiseen ja asenteen merkityksestä. Tarina roskansiivoajasta kauppikseen, ja sieltä start-up maailmaan on omiaan innostamaan kuulijat uskomaan omiin unelmiin ja rohkaisemaan jokaista tavoittelemaan niitä.

Liput

Hanki lippusi nyt osoitteessa: https://ouluesgetitdone2019syksy.eventbrite.com.