Back to All Events

Get Sh*t Done -seminaari 12.11.2018

  • Finnkino Plaza 32 Torikatu Oulu, 90100 Finland (map)

Get Sh*it Done -seminaari on taas täällä ja valmiina yhdistämään inspiraation  yrittäjämäiseen Get sh*t done -asenteeseen kovimpien tekijöiden voimin.

Seminaari valloittaa Oulun Finnkinon maanantaina 12.11. Päivän aikana pääset kuulemaan erinomaisia puheenvuoroja mm. Mikko Jaatisen ja Tiina Räisäsen luotsaamana. Tätä et halua jättää väliin, tämä tapahtuma takaa nimittäin sellaisen energialatauksen, että loppuvuoden pimeys on muisto vain!

Älä siis aikaile, vaan tule mukaan ammentamaan itseesi tekemisen meininkiä. Saliin mahtuu noin 100 henkeä, joten hankithan lippusi ajoissa, ettet jää ilman! Lipun tapahtumaan löydät täältä;

MISSÄ: Finnkino Plaza, sali 4 (Torikatu 32, Oulu)
MILLOIN: maanantai 12.11.2018 klo 13:00 - 16:30
LIPUT: 0 EUR, tilaisuus on maksuton(https://gsdoulu.eventbrite.com)
KIELI: Tapahtuman kieli on suomi

Ohjelma

12:40 Ovet auki Finnkinolla
13:00 Seminaarin avaus
13:10 Mikko Jaatinen: Uskalla yrittää
13:55 Tiina Räisänen (Verkkoasema Oy): Työelämän trenditermi: Henkilöbrändäys. Mitä? Miksi? Miten?
14:35 - 14:55 TAUKO
15:00 Matleena Aarikallio (Startup Refugees)
15:35 Ukko Kumpulainen (Ukko.fi)
16:20 Seminaari päättyy

Puhujat

Mikko Jaatinen

Mikko on ollut yrittäjänä pienestä pitäen. Matkaan on mahtunut paljon.   

Mikon viimeisimpiä saavutuksia on ollut Nordic Business Forumin, jossa hän oli osakkaana vuoteen 2017 asti. Mikko toimi asiakaspalvelupäällikkönä nostaen tapahtuman yhdeksi maailman parhaista business tapahtumista. Yksi syy tapahtuman menestykseen on nimenomaan maaginen asiakaskokemus, jossa pienimmätkin yksityiskohdat näyttelevät isoa roolia.

Mikko on intohimoinen yrittäjyyden puolestapuhuja ja tulee antamaan paljon inspiraatiota ja vinkkejä. Mikko tulee kertomaan oman tarinansa.

Tiina Räisänen

11 vuotta taivalta takana digitaalisessa maailmassa. Satoja onnistuneita projekteja. Tuhansia kohtaamisia yrittäjien, johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. Mottoni: "Mutta ihmisen pitäisi kurkottaa aina ylemmäksi kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa?"

Matleena Aarikallio

Matleena on ihmisoikeusasioista syttyvä, heikompaa puolustava, tekevä, innostuva, ärhäkkä ja aikaansaava tyyppi. Työelämä ja muu elämä ovat samaa virtaa. "Lähes kaikessa mitä teen mietin, että miten ympärilläni olevat ihmiset voisivat paremmin, miten yhteiskunta kehittyisi toimivaan suuntaan ja miten tulevaisuuden maailma olisi hyvä." Matleena työskentelee Startup Refugeesin aluepäällikkönä Pohjois-Suomessa ja uskoo heidän tekemiseen täysillä. Parasta on kun ihmiset inspiroituvat yhdessä ja siitä syntyy positiivinen pyörremyrsky, mahtavaa tekemisen meininkiä. Hän uskoo, että yritykset ovat tulevaisuuden vaikuttajia.

Ukko Kumpulainen

“Täytyy olla vähän hölmö ja naiivi, että lähtee tekemään asioita”

Ukko Kumpulainen, on yksi menestyksekkään laskutuspalvelu Ukko.fi perustajista. Ukko kuvailee itseään naiiviksi ja vähän tyhmäksi, mutta tulokset puhuvat puolestaan: Ukko.fillä on jo yli 59 000 aktiivista käyttäjää! Ukon tarina yrittäjäksi on täydellinen esimerkki siitä, miten vain asenteella on merkitystä, kun käärii hihat ja ryhtyy hommiin. Periksiantamattomuutta unohtamatta – mutta se astuu kuvaan vasta myöhemmin, siinä vaiheessa kun uponnut kustannus on tarpeeksi korkea. Ukko on todellinen Get Sh*t Done -asenteen puolestapuhuja.

Oulu Entrepreneurship Society, kavereiden kesken OuluES, on yrittäjämäistä asennetta, itsensä kehittämistä ja luovuutta edistävä yhteisö jokaiselle opiskelualasta riippumatta. (oulues.com)