Back to All Events

Kesä Yrittäjänä!

  • Njetworking 56 Isokatu Oulu, 90100 Finland (map)

Kuumotteleeko kesätyöt? Jotaki tekemistä pitäis keksiä kesälle muttei oikeen tiiä että mitä? Mitä sitä tekis ees elämällä? 

Jos kuulostaa yhtään tutulta, tule meän tapahtumaan ja ota kamutki messiin. OuluES toteuttaa tulevana kesänä neljättä kertaaKesäyrittäjäprojektia (kesäyrittäjä.fi), jonka tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä kesän ajan ohjatusti ja turvallisessa ympäristössä. Se, mikä meidän projektissa on parasta, on se, ettei me pakoteta sua mihinkään! Saat toteuttaa yritystoimintaasi siinä muodossa ja sillä idealla kuin tahdot, me tarjoamme mentorit, ohjauksen, koulutuksia ja tiloja - mitä ikinä tarvitset, me yritämme auttaa sinua saamaan sen. 

Illan aikana kerromme tarkemmin, mikä Kesäyrittäjä on ja miten siihen pääsee mukaan. Tämän lisäksi yrittäjyydestä NUOREN näkökulmasta fiiliksiä on jakamassa Ville Pohjonen, Kuulun luova johtaja, sekä Sami, yksi viime vuoden kesäyrittäjistä. Jos tämäkään ei vielä vakuuttanut sinua tulemaan messiin, lupaamme että paikalla on sankoin verroin hyvää syötävää, vielä parempaa seuraa ja tietty kahvia. ;) 

Hanki (ilmanen) lippu Eventbritestä, jotta osataan varata tarpeeksi herkkuja. :)

Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/340601329671132/

Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/kesa-yrittajana-tickets-33424637992

Pähkinän kuuluisassa kuoressa:
MITÄ? Kesä Yrittäjänä! Eli tylsästi sanottuna infotutustumisiltama öö siitä mikä on Kesäyrittäjä ja miten voit yrittää kesällä
MISSÄ? Njetworking, ISOKATU 56 (keskustan Lidliä melkein vastapäätä)
MILLOIN? Tiistaina 11.4. klo 18:00 alkaen
MIKSI? Koska miksipäs ei, tahdomme avata sinulle uusia juttuja ja uusia ovia!

Lisätietoa: 
www.kesäyrittäjä.fi
www.oulues.com

Marja: [email protected]
Niina: [email protected]

Earlier Event: April 6
Monthly Startup Weekend Meetup
Later Event: April 19
Startup Crawl VIII